TERVETULOA KOKKOLAN SEUDUN OPISTON SUOMENKIELISEN OSASTON NÄYTTELYBLOGIIN!


Kokkolan seudun opisto - Karlebynejdens institut on Kokkolan kaupungin omistama ja ylläpitämä kaksikielinen kansalaisopisto.tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kevätaurinko paistaa ja lämmittää! Se tietää sitä, että kevätnäyttelymme lähestyy. Aikaa näyttelyyn on nelisen viikkoa. Näyttely pidetään opiston päätoimipaikassa Hagströmin kulmassa, Pitkänsillankatu 1-3 D, 2. krs la-ma 24. - 26.4.2010.

Kevätnäyttelymme on odotettu tapahtuma Kokkolassa. Moni on aloittanut uuden harrastuksen näyttelyn innoittamana. Toivottavasti saamme tälläkin kertaa rakennettua mahdollisimman monipuolisen ja innostavan näyttelyn!

NÄYTTELYINFO
Kurssin opettajat informoivat kurssilaisia näyttelyyn liittyvissä asioissa. He myös kokoavat kurssilaisten keskuudesta näyttelyn valvontavuorolistaa. Seuraavassa yleistä tietoa näyttelyn rakentamiseen liittyen.

NÄYTTELYTÖIDEN PAIKALLE TUOMINEN
Näyttelytöitä voi tuoda Hagströmin kulmaan jo torstaina 22.4. klo 16 – 18 välisenä aikana. Tuolloin näyttelytilassa on paikalla iltavahtimestari Matti Mäki-Ainali (gsm 044 7809 529), joka ottaa töitä vastaan ja ohjaa viemään näyttelytyöt oikeille paikoilleen näyttelysuunnitelman mukaisesti. Näyttelytöitä voi tuoda myös varsinaisena näyttelyn rakennuspäivänä, perjantaina 23.4. klo 9.00 alkaen.

Rakentamisen sujuvoittamiseksi työt tuodaan paikalle viim. perjantaina aamupäivän aikana.

NÄYTTELYN RAKENTAMINEN
Näyttelyn rakentaminen alkaa pe 23.4. klo 9.00. Näyttelyä rakennetaan klo 20.00 saakka, jolloin ovet suljetaan.
Näyttelytilaan on sijoitettu opasteet töiden sijoittamista varten. Näyttelysuunnitelma noudattelee kutakuinkin viimevuotista. Seinille ripustaminen on vaikeahkoa ja sitä tulee välttää, muuten kuin ilmoitustaulujen kohdilla.

NÄYTTELYN PURKAMINEN JA NÄYTTELYTÖIDEN HAKEMINEN
Näyttely on avoinna lauantaina klo 10.00 – 15.00, sunnuntaina klo 12.00 – 16.00 ja maanantaina klo 9.00 – 14.00.
Näyttelyn purkaminen aloitetaan vasta näyttelyn päätyttyä maanantaina klo 14, ei yhtään aikaisemmin. Kurssilaiset voivat hakea näyttelystä omat työnsä maanantaina 26.4. klo 18.00 asti.

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Maalausten, piirustusten yms. seinille ripustaminen on hieman helpottunut viimevuotisesta; kahvilatilan seinään on saatu hieno, valkoinen ja suuri (!) ilmoitustaulupohja.