TERVETULOA KOKKOLAN SEUDUN OPISTON SUOMENKIELISEN OSASTON NÄYTTELYBLOGIIN!


Kokkolan seudun opisto - Karlebynejdens institut on Kokkolan kaupungin omistama ja ylläpitämä kaksikielinen kansalaisopisto.lauantai 24. huhtikuuta 2010


NÄTTELYN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

...sujui vilkkaasti, kävijöitä ja ohjelmaa oli kiitettävästi. Eivor Cygnellin mallikurssin oppilaat esittelivät reippaasti ja tyylikkäästi kevään uutta muotia. Jouni Mustonen opasti näyttelyvieraita vanhojen ikkunoiden kunnostuksen saloihin, hänen mukaansa kiinnostuneita oli runsaasti. Ihmekös tuo, koska asiasta ei ole kovin paljon tietoa muuten saatavilla. Vielä sunnuntaina saa Jounilta asiantuntevaa opastusta asiasta. Kirsti Källström ja Toini Kataja näyttivät miten tilkkutyötä tikataan käsin ompelemalla ja monissa muissa tiloissa asiantuntevat kurssilaiset kertoivat kyselijöille materiaaleista ja tekniikoista... Lisäksi kahviossa pyöri dvd Kokkolan seudun opiston Pohjanmaan junassa -musikaalista ja diaesityksenä saattoi seurata kärrynpyörän kunnostamista vaihevaiheelta.

Näyttelyä kehuttiin monipuoliseksi. Töiden tekijöiden nimiä toivottiin paremmin näkösälle. Kursseille osallistujien nimilistat kyllä löytyvät joka tilasta.
Alkuun mietimme, miten vieraat osaavat mennä kolmanteen kerrokseen asti, mutta kyllä sinne moni tiensä löysi. Kolmannesta kerroksestahan löytyy kuvataiteita, lasinsulatustöitä ja keramiikkaa.

Huomenna ja vielä maanantaina odotamme lisää näyttelyvieraita! Tervetuloa!

Ei kommentteja: